God is a DJ – Șase recomandări pentru a alege DJ-ul cel mai potrivit pentru petrecerea ta

Share

Read next article:

"Cele mai tari ponturi care îți vor transforma nunta într-un eveniment memorabil! "

Read previous article:

"Si localul tau poate avea success!"

In Blog | 0 comments

Vara înseamnă și acea perioadă din an în care petrecerile de tot felul se țin lanț, iar muzica bună și buna-dispoziție se dezlănțuie în valuri, în acord deplin cu atmosfera incendiară a anotimpului.

O super-petrecere are nevoie de un super-DJ! Șase recomandări pentru a alege DJ-ul cel mai potrivit pentru petrecerea ta

“Alegerea Disc Jockey-ului, adică prescurtat, așa cum ne-am obișnuit cu toții să-i spunem, a DJ-ului, este, într-adevăr, un element important, poate printre cele mai importante în ce privește reușita evenimentului pe care ți-ai propus să îl organizezi, fie că este nuntă, botez, zi de naștere, eveniment care se desfășoară într-un club sau într-un bar, lansare de produs, aniversare sau eveniment corporate.

DJ-ul, sistemul de sunet și alte elemente tehnice au devenit nu doar o parte opțională a oricărei petreceri sau eveniment de succes, ci chiar elemente în sine care îți pot asigura succesul!

De aceea, majoritatea oamenilor ajung să aloce foarte mulți bani și destul de mult efort pentru a găsi DJ-ul potrivit în orașul lor.

Fără îndoială că fiecare gazdă vrea ca invitații ei să se simtă bine, să petreacă frumos și să plece la finalul petrecerii cu o experiență de neuitat, despre care să vorbească mult timp după aceea.

Indiferent care este “tema” sau motivul petrecerii, alegerea DJ-ului este extrem de importantă pentru rezultatul final al unei astfel de experiențe de neuitat.

Mai întâi de toate, mulți oameni încearcă să-și dea seama dacă au cu adevărat nevoie de un DJ profesionist pentru evenimentul lor.

Sfatul meu? Da, este realmente nevoie de un DJ profesionist, care nu doar să știe să mixeze niște melodii, ci care cunoaște muzica potrivită pentru tipul de eveniment la care participă și știe cum să construiască fiecare moment muzical fără întreruperi, fără sincope și într-o manieră perfect adecvată tipului de eveniment sau temei alese de tine.

Această pricepere de care numai un bun profesionist poate da dovadă te poate salva de o mulțime de complicații neprevăzute, pe care un amator nu le poate anticipa și pe care nu se pricepe să le prevină și nici să le soluționeze așa cum se cuvine.

De-a lungul timpului, am întâlnit mulți DJ care sunt echipați cu sisteme de sunet, lumini, microfoane și alte echipamente tehnice necesare pentru un eveniment.

Majoritatea sunt “specializați”, așa cum declară chiar ei, și se laudă că pot pune orice tip de muzică.

Cu toate acestea, problema alegerii DJ-ului cel mai potrivit rămâne de multe ori fără o…soll-uție. De ce? Pentru că în majoritatea cazurilor, gazdele apelează la cunoștințe și nu la profesioniștii în domeniu.

Sfatul meu? Interesează-te care este cel mai în vogă DJ din orașul tău, din cluburile sau locațiile pe care le frecventează majoritatea invitaților tăi. Discută cu acesta tema petrecerii și momentele cele mai importante care trebuie punctate. Nu este necesar să fii tu acela care să stea în legătură cu el pe parcursul evenimentului și chiar îți recomand să desemnezi o persoană care să fie la curent cu tema și desfășurarea evenimentului.

Nu uita, un DJ potrivit – și când spun asta mă refer la competențele lui în a puncta conținutul muzical cu ritmul și sunetele perfecte pe care invitații tăi să poată socializa, dansa și să se simtă bine – îți poate aduce acea scânteie în plus de care evenimentul tău are nevoie pentru nota de unicitate de care fiecare astfel de moment special are nevoie!

Deși acest aspect menționat mai sus este de reținut, este tot mai dificil ca el să fie pus în aplicare, pentru că, așa cum menționam, există mulți DJ, fiecare dintre ei specializat în diverse genuri muzicale. Și atunci provocarea cea mare care poate apărea este să găsești DJ-ul cel mai potrivit temei evenimentului tău! Cum să faci asta? Ei bine, parcurgeți următoarele sfaturi esențiale pentru atunci când sunteți în căutarea unui DJ!
1. Petrecerea de logodnă

Pentru acest prilej, alegerea depinde mult de opțiunea de a avea sau nu o temă pentru petrecerea Dumneavoastră. Dacă, spre exemplu, doriți să organizați o petrecere tematică “reggae” sau o petrecere de logodnă cu tema “plajă”, atunci ar trebui să vă restrângeți căutările la acei DJ care au cunoștințe legate de genul de muzică ales.

2. În cadrul evenimentelor tradiționale, de tip nuntă,

orientați-vă către un DJ care este specializat în asemenea gen de evenimente. Ei știu exact care sunt genurile de muzică potrivite și cunosc foarte bine genul de invitați. În același timp, dacă preferați ca prietenii voștri să se distreze la fel ca în cluburile în care mergeți împreună, atunci este bine să apelați chiar la DJ mai cunoscuți publicului larg, care sunt în vogă și care mixează chiar în cluburile respective.

Această opțiune poate deveni mai scumpă, bineînțeles, însă și rezultatul va fi pe măsura așteptărilor voastre.

În acest caz, apelați la o agenție care lucrează cu acești DJ.

3. În situația în care DJ-ul va aduce sistemul de sunet și set-ul de lumini, atunci e bine să verificați exact ce anume aduce și ce poate executa sistemul de lumini.

DJ-ul vine cu un luminist specializat (Light Jay)? Sau are o comandă cu care setează automat sistemul de lumini? Important este ca totul să se potrivească cu tema, cu locația unde țineți evenimentul și cu starea de spirit pe care vreți să o transmiteți invitaților.

4. Întâlnirea cu diferiți DJ și încercarea de a afla mai multe despre abilitățile și experiența lor este foarte importantă.

Așa cum acordați importanță altor aspecte, cum sunt: aranjamentele de decor, garderobă, catering etc., asigurați-vă că vă întâlniți cu DJ-ul și că aflați suficiente date despre el și despre activitatea lui, despre muzică și despre playlist, precum și despre flexibilitatea de care dă dovadă în conceperea programului muzical. Luați referințe în ce privește toate aceste aspecte importante legate de activitatea DJ-ului!

5. Asigurați-vă că el are muzica potrivită temei evenimentului!

Dacă aveți anumite melodii preferate, pe care ați dori să le mixeze, atunci comunicați-i acest lucru în prealabil, pentru a evita momentele de dezamăgire din timpul petrecerii, când dumneavoastră sau invitații vă veți aduce aminte de o anumită melodie pe care, dacă nu ați discutat asta în prealabil, DJ-ul nu o are în playlist-ul pregătit pentru eveniment!

6. În cele din urmă și cel mai important, este de datoria ta să-ți asiguri DJ-ul potrivit!

Trebuie ca el să fie punctual și de încredere!

Trebuie stabilit cu el să vină cu mult înaintea începerii evenimentului, pentru a face probele de sunet și pentru a se asigura că tot echipamentul este funcțional.

În plus, DJ-ul trebuie să fie în temă cu desfășurătorul evenimentului, mai ales dacă mai sunt și alți artiști invitați.

Să nu riscați să experimentați practic vreuna dintre legile lui Murphy! Prin urmare, cereți-i DJ-ului să aibă la el un “back-up” pentru muzică și echipament (majoritatea DJ-ilor mixează direct de pe laptop și se mai întâmplă uneori să se blocheze!). Prin urmare, un alt set de echipament care să salveze un astfel de moment neplăcut este absolut NECESAR!

Mai concis spus, obiectivul este să găsești cel mai bun DJ pentru evenimentul tău și să organizezi o petrecere de neuitat!

Apropo de asta, vă amintiți celebra melodie: Last night the DJ saved my life…

Ei bine, adesea se poate spune: Last night the DJ saved my EVENT!”
Succes deplin și pentru orice alte detalii care ți-ar putea fi necesare îți stau la dispoziție, pentru a găsi împreună soll-uția cea mai potrivită evenimentului tău, la adresa de email: paul@paulsoll.com, pe contul personal de Facebook sau pe site-ul www.paulsoll.com. Multumesc!


Pentru ca afacerea ta conteaza pentru tine

Fii la curent cu informatiile si sollutile pentru successul afacerii tale

Leave a Reply

Allowed Tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>